CURRICULUM VITAE

Benczi Melinda

Középfokú tanulmányaimat a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium matematika-informatika osztályában végeztem, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem anglisztika-romanisztika alapszakos bölcsész diplomát. Az egyetem alatt fél évet Erasmus-ösztöndíjjal a lisszaboni Universidade Nova-n tanultam az angol mellett franciául és portugálul. Az alapszakos diploma megszerzésével párhuzamosan elvégeztem a Mathias Corvinus Collegium nemzetközi kapcsolatok szakirányát is, amely megerősítette a társadalomtudományok iránti érdeklődésem.

Éppen ezért az egyetem után nem a megkezdett fordító-tolmács pályán haladtam tovább, hanem szociálpolitikai gyakornokként kezdtem dolgozni a londoni Centre for Economic and Social Inclusion kutatóintézetben. Emellett elvégeztem az Európa Tanács olaszországi, társadalmi felzárkóztatásról, integrációról és lengyelországi, társadalmi részvételről szóló képzéseit.

2014-ben kezdtem a University of Southern Denmark társadalomtudományi mesterképzését, ahol összehasonlító közigazgatás és jóléti állam tanulmányokból szereztem diplomát. A képzés részeként egy szemesztert a washingtoni InclusionUS kutató- és tanácsadó cégnél dolgoztam szakpolitikai elemzőként.

A CESCI-ben 2018 tavaszától dolgozom tervező-elemző, projektmenedzserként, ahol elsősorban a határon átnyúló területfejlesztés társadalmi vonatkozásait vizsgálom.

Feliratkozás Hírlevélre

//2019.04.14.

A Duna transznacionális program keresi azokat a videókat, amelyek a legjobban mutatják be a DTP projektek transznacionális együttműködési tevékenységeit és eredményeit! Hozzon létre egy videót, amely a projekt lényegét rögzíti mind az érdekeltek, mind pedig a nagyközönség számára! Pályázati feltételek és további információk itt találhatóak.

//2019.04.14.

Via Carpatia ETT a Kis Projektalap keretében fehívást írt ki. A pályázatokat folyamatosan lehet benyújtani.

//2019.04.14.

A Duna-régióra vonatkozó uniós stratégia 8. éves fóruma június 27-én és 28-án kerül megrendezésre Bukarestben.

//2019.04.01.

Az Adriai-Jón-vidékre vonatkozó EU-stratégia (EUSAIR) 2019. május 7-8. között tartja negyedik éves fórumát Montenegróban, Budvában. A további információk hamarosan itt jelennek meg.

//2019.04.01.

2019. április 9-én az Európai Régiók Bizottsága két egymást követő és egymást kiegészítő eseményt szervez: 10: 30-12: 00 között megvitatják a kisprojektek ETT-kezelésének legjobb gyakorlatait és átruházhatóságát. 14:00 és 17:00 óra között pedig INTERACT workshopra és az ETT-k tapasztalatcseréje kerül sor. További részletek itt találhatóak.

Hírarchívum