CURRICULUM VITAE

Dr. Jankai Norbert

1991-ben végeztem a JPTE Jogi Karán, majd posztgraduális képzéseket követően 1998-ban a JPTE Közgazdaságtudományi Karán szakokleveles marketing-menedzser, 1999-ben pedig MBA diplomát szereztem.

Eddigi pályafutásom alatt több területen is megfordultam, így dolgoztam önkormányzati és államigazgatási, valamint verseny- és közhasznú szférában.

A CESCI-nek 2010 óta vagyok a munkatársa. A szervezet tevékenysége során egyik fő feladatommá vált az „európai területi együttműködési csoportosulás” (EGTC) elnevezésű uniós jogintézmények létrehozásában való részvétel és tanácsadás a magyar határ mentén és az Európai Unió más országaiban egyaránt.

Továbbképzésem során, 2017-ben közbeszerzési szakjogász diplomát szereztem.

Feliratkozás Hírlevélre

//2017.04.12.

A CESCI éves rendes közgyűlése 2017. április 25-én (kedden) 12:30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Falk1 Rendezvényközpont Ereky István konferenciatermében. További információkért kattintson ide.

//2017.04.12.

Szeretettel meghívjuk az európai várospolitika jövőjéről rendezendő kamara-konferenciánkra, amelyet 2016. április 25-én de. 10 órától, a CESCI éves közgyűlése előtt rendezünk a Falk Rendezvényközpontban (Budapest, Falk M. u. 1.). Bővebb információért látogasson el Facebook oldalunkra.

//2017.02.17.

A CESCI Európa Intézetének harmadik évkönyve, a "Cross-Border Review 2016" elérhető a honlapunkon. Az évkönyv alcíme "Európa válsága és annak következményei a határokra és az együttműködésre". Az évkönyv főszerkesztője James W. Scott (Regionális és határtudományok professzora, University of Eastern Finland). A kötet angol nyelven jelent meg.

//2016.11.16.

Mindenkit örömmel értesítünk, hogy a 2016 januárjában indított Jogi Akadálymentesítés című projektünk sikeresen lezárult! A projektről, és az elért eredményekről a projekt honlapján olvashat bővebben. A honlapról letölthetőek a projekt keretében elkészült dokumentumok is. A dokumentumok reményeink szerint megteremtik a határ menti akadályok szisztematikus monitorozásának, elemzésének és a megoldások intézményesített kidolgozásának az alapját.

//2016.10.11.

Mindenkit örömmel értesítünk, hogy megjelent a CESCI legújabb kiadványa, a magyar európai területi társulásokról. A Sara Svenssonnal közösen szerkesztett "Overview of EGTCs around Hungary" c. kötet ide kattintva tölthető le.

Hírarchívum