CURRICULUM VITAE

Dr. Jankai Norbert

1991-ben végeztem a JPTE Jogi Karán, majd posztgraduális képzéseket követően 1998-ban a JPTE Közgazdaságtudományi Karán szakokleveles marketing-menedzser, 1999-ben pedig MBA diplomát szereztem.

Eddigi pályafutásom alatt több területen is megfordultam, így dolgoztam önkormányzati és államigazgatási, valamint verseny- és közhasznú szférában.

A CESCI-nek 2010 óta vagyok a munkatársa. A szervezet tevékenysége során egyik fő feladatommá vált az „európai területi együttműködési csoportosulás” (EGTC) elnevezésű uniós jogintézmények létrehozásában való részvétel és tanácsadás a magyar határ mentén és az Európai Unió más országaiban egyaránt.

Továbbképzésem során, 2017-ben közbeszerzési szakjogász diplomát szereztem.

Feliratkozás Hírlevélre

//2019.02.13.

Az ECMI (European Centre for Minority Issues) meghívására részt vettünk a „National Minorities in Regional Development” című flensburgi kutatóműhelyen. Ez úton is köszönjük a színes, nemzetközi tapasztalatcserére alkalmat adó, profin szervezett műhelymunkát!

//2019.02.13.

A Visegrádi Alap finanszírozásával megvalósuló projekt keretében megjelent a V4-es jogi akadálymentesítési mechanizmusra vonatkozó javaslatunk. Az angol nyelvű tanulmány ide kattintva olvasható.

//2019.02.13.

Január 31-én meghívott szakértőként vettünk részt a DG Regio és az AEBR által Brüsszelben a B-Solutions elnevezésű, határ menti jogi akadályokkal foglalkozó program szakmai megbeszélésén. Az első körben támogatást nyert 10 projekt gazdája mutatta be az általuk beazonosított akadályt, valamint az akadály megszüntetését célzó megoldási javaslatot. Dirk Peters a DG Regio részéről az ECBM (Európai Határon Átnyúló Mechanizmus) tervezetét mutatta be, a szakértőknek pedig az ECBM szempontjából kellett értékelniük a bemutatott projekteket.

//2019.02.13.

Megjelent a 'Cross-Border Review 2018', a CESCI ötödik évkönyve. A jelen kötet a határon átívelő együttműködések széles perspektíváját felölelő cikkekből tevődik össze és hatalmas földrajzi teret foglal magában, Európától egészen Kínáig. Letöltéshez kattintson ide.

//2018.12.18.

A 2009-ben alapított egyesületünk idén ünnepli 10 éves működését. Az eseményre 2019. április 25-26-án két napos ünnepi konferenciával készülünk, amelynek részleteiről hamaros honlapunkon olvashatnak.

Hírarchívum