CURRICULUM VITAE

Dr. Jankai Norbert

1991-ben szereztem meg jogi diplomámat a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen. 1998-ban a Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szakokleveles marketing-menedzser, 1999-ben pedig Master of Business Administration (MBA) diplomát kaptam.

Négy évet dolgoztam az önkormányzati szférában beosztotti, illetve vezetői munkakörben, három évet a versenyszférában, majd négy évet környezetvédelmi területen. 2000-2005 között a Dunakanyar-Pilis Kultúrpark Kht. ügyvezető igazgatója voltam. 2006-ban szakképesítést szereztem az Országos Vezetőképző Intézet Kft. és a  Budapesti Gazdasági Főiskola által szervezett közbeszerzési referens képzésen. 2007-től 2009-ig az Ister-Granum Fejlesztési Ügynökség Kht. munkatársaként dolgoztam.

Korábbi és jelenlegi kutatási területeim: természetvédelem – társadalom kapcsolata, a marketing szerepe a természetvédelemben, a nemzeti parkok kommunikációs stratégiai tevékenysége; az európai területi együttműködési csoportosulás (EGTC ), mint új uniós jogintézmény határon átnyúló együttműködésekben való megjelenésének elméleti és gyakorlati kérdései.

Feliratkozás Hírlevélre

//2017.04.12.

A CESCI éves rendes közgyűlése 2017. április 25-én (kedden) 12:30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Falk1 Rendezvényközpont Ereky István konferenciatermében. További információkért kattintson ide.

//2017.04.12.

Szeretettel meghívjuk az európai várospolitika jövőjéről rendezendő kamara-konferenciánkra, amelyet 2016. április 25-én de. 10 órától, a CESCI éves közgyűlése előtt rendezünk a Falk Rendezvényközpontban (Budapest, Falk M. u. 1.). Bővebb információért látogasson el Facebook oldalunkra.

//2017.02.17.

A CESCI Európa Intézetének harmadik évkönyve, a "Cross-Border Review 2016" elérhető a honlapunkon. Az évkönyv alcíme "Európa válsága és annak következményei a határokra és az együttműködésre". Az évkönyv főszerkesztője James W. Scott (Regionális és határtudományok professzora, University of Eastern Finland). A kötet angol nyelven jelent meg.

//2016.11.16.

Mindenkit örömmel értesítünk, hogy a 2016 januárjában indított Jogi Akadálymentesítés című projektünk sikeresen lezárult! A projektről, és az elért eredményekről a projekt honlapján olvashat bővebben. A honlapról letölthetőek a projekt keretében elkészült dokumentumok is. A dokumentumok reményeink szerint megteremtik a határ menti akadályok szisztematikus monitorozásának, elemzésének és a megoldások intézményesített kidolgozásának az alapját.

//2016.10.11.

Mindenkit örömmel értesítünk, hogy megjelent a CESCI legújabb kiadványa, a magyar európai területi társulásokról. A Sara Svenssonnal közösen szerkesztett "Overview of EGTCs around Hungary" c. kötet ide kattintva tölthető le.

Hírarchívum