CURRICULUM VITAE

 Hüse-Nyerges Enikő

Nógrád megye egyik legkisebb határ menti településén, Mihálygergén nőttem fel. Középiskolai tanulmányaimat a salgótarjáni Bolyai János Gimnázium és Szakközépiskola hatosztályos tagozatán végeztem. Érettségi után a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karának Turizmus-vendéglátás szakán folytattam tanulmányaimat, ahol 2012-ben szereztem diplomát. Az alapszak utolsó féléveiben választható tárgyak keretében elkezdtem területfejlesztéssel foglalkozni, melynek eredményeként mesterszakos tanulmányimat már Regionális és környezeti gazdaságtan szakon kezdtem meg, szintén a Budapesti Corvinus Egyetemen. 2014 februárjában szereztem diplomát, szakdolgozatomat határon átnyúló egészségügyi integráció témakörében írtam.

2012 augusztusa óta gyakornokként segítettem a CESCI munkaszervezetét, majd 2014 márciusától projektmenedzserként és stratégiai tervezőként dolgozom az egyesületnél.

Feliratkozás Hírlevélre

//2018.12.18.

A 2009-ben alapított egyesületünk jövőre ünnepli 10 éves működését. Az eseményre 2019. április 25-26-án két napos ünnepi konferenciával készülünk, amelynek részleteiről hamaros honlapunkon olvashatnak.

//2018.12.12.

A MOT Annemasse-ban és Genfben tartja március 20-21-én az éves közgyűlését és konferenciáját. További részletek hamarosan itt olvashatóak.

//2018.12.08.

Az EUSDR Szófiában tartott 7. éves fórumán az Európai Bizottság közös kutatóintézete elindított egy Story Map nevű történeti térképet. A térkép az EU által finanszírozott projekteket mutatja be, amelyek az idegenforgalomra, a kultúrára, a kerékpáros útvonalakra összpontosítanak. Az emberek virtuális sétát tehetnek a Duna mentén, miközben információkat gyűjthetnek változatos témákról. Az oldal bemutatja a régió szépségét és potenciálját, miközben a kulturális és természeti örökségről szolgáltat információkat. A térkép itt található.

//2018.12.04.

Bukarestben kerül megrendezésre a Régiók és Városok Európai Csúcstalálkozója, ahol országos, helyi és regionális vezetők találkoznak, hogy megvitassák az Európai Unió jövőjét, és azt, hogy hogyan lehetne hatékonyabban bevonni a polgárokat az európai projektbe a helyi és a regionális hatóságokon keresztül. További információkért kattintson ide.

//2018.12.01.

Hamarosan megnyílik a Duna-transznacionális program harmadik pályázati felhívása! Kezdjen már most dolgozni a projektjén, amihez részletes információkat itt, partnereket pedig itt talál.

Hírarchívum