CURRICULUM VITAE

H. Kovács Judit

H. Kovács Judit 1975-ben kezdte felsőfokú tanulmányait a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karának Marketing-piacszervezés szakán. 4 évvel később okleveles közgazdász minősítést szerzett, majd 1983-ban az egyetem posztgraduális szakközgazdász képzésének keretében Szervezés-tervezés-elemzés szakon folytatta tanulmányait. Már okleveles szakközgazdászként, 1999-ben újabb tanulmányokat kezdett a gödöllői Szent István Egyetem Térség- és vállalkozásfejlesztési szakmenedzser szakán. 2001-ben szaktanácsadó, valamint vidék- és vállalkozásfejlesztési menedzser oklevelet szerzett. 2009-ben közigazgatási felsőfokú szakvizsgát tett, majd egy évvel később a Budapesti Műszaki Egyetem Akadémiáján kvalifikált executive coach minősítést szerzett.

1991-től a Sulák Holding Kft. marketingigazgatójaként tevékenykedett, majd 1995 és 2003 között a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vezető tanácsadója és programmenedzsere volt. 2003 és 2008 között stratégiai és menedzsmenttanácsadóként és szervezetfejlesztőként dolgozott a Drén Hungária Kft.-nél, valamint a Zsinóros Ház Kft.-nél.

2007-től a Békés Megyei Önkormányzat stratégiai tanácsadó, fejlesztési szakreferenseként dolgozott, majd 2010-ben fejlesztési ügyekért felelős alelnökké nevezték ki.

Emellett H. Kovács Judit a Dünamisz Alapítvány alapítója, a KEVE - Keresztény Vezetők és Üzletemberek Társaságának vezetőségi tagja, valamint a Családért Alapítvány Békés megyei elnöke.

Feliratkozás Hírlevélre

//2017.04.12.

A CESCI éves rendes közgyűlése 2017. április 25-én (kedden) 12:30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Falk1 Rendezvényközpont Ereky István konferenciatermében. További információkért kattintson ide.

//2017.04.12.

Szeretettel meghívjuk az európai várospolitika jövőjéről rendezendő kamara-konferenciánkra, amelyet 2016. április 25-én de. 10 órától, a CESCI éves közgyűlése előtt rendezünk a Falk Rendezvényközpontban (Budapest, Falk M. u. 1.). Bővebb információért látogasson el Facebook oldalunkra.

//2017.02.17.

A CESCI Európa Intézetének harmadik évkönyve, a "Cross-Border Review 2016" elérhető a honlapunkon. Az évkönyv alcíme "Európa válsága és annak következményei a határokra és az együttműködésre". Az évkönyv főszerkesztője James W. Scott (Regionális és határtudományok professzora, University of Eastern Finland). A kötet angol nyelven jelent meg.

//2016.11.16.

Mindenkit örömmel értesítünk, hogy a 2016 januárjában indított Jogi Akadálymentesítés című projektünk sikeresen lezárult! A projektről, és az elért eredményekről a projekt honlapján olvashat bővebben. A honlapról letölthetőek a projekt keretében elkészült dokumentumok is. A dokumentumok reményeink szerint megteremtik a határ menti akadályok szisztematikus monitorozásának, elemzésének és a megoldások intézményesített kidolgozásának az alapját.

//2016.10.11.

Mindenkit örömmel értesítünk, hogy megjelent a CESCI legújabb kiadványa, a magyar európai területi társulásokról. A Sara Svenssonnal közösen szerkesztett "Overview of EGTCs around Hungary" c. kötet ide kattintva tölthető le.

Hírarchívum