CURRICULUM VITAE

H. Kovács Judit

H. Kovács Judit 1975-ben kezdte felsőfokú tanulmányait a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karának Marketing-piacszervezés szakán. 4 évvel később okleveles közgazdász minősítést szerzett, majd 1983-ban az egyetem posztgraduális szakközgazdász képzésének keretében Szervezés-tervezés-elemzés szakon folytatta tanulmányait. Már okleveles szakközgazdászként, 1999-ben újabb tanulmányokat kezdett a gödöllői Szent István Egyetem Térség- és vállalkozásfejlesztési szakmenedzser szakán. 2001-ben szaktanácsadó, valamint vidék- és vállalkozásfejlesztési menedzser oklevelet szerzett. 2009-ben közigazgatási felsőfokú szakvizsgát tett, majd egy évvel később a Budapesti Műszaki Egyetem Akadémiáján kvalifikált executive coach minősítést szerzett.

1991-től a Sulák Holding Kft. marketingigazgatójaként tevékenykedett, majd 1995 és 2003 között a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vezető tanácsadója és programmenedzsere volt. 2003 és 2008 között stratégiai és menedzsmenttanácsadóként és szervezetfejlesztőként dolgozott a Drén Hungária Kft.-nél, valamint a Zsinóros Ház Kft.-nél.

2007-től a Békés Megyei Önkormányzat stratégiai tanácsadó, fejlesztési szakreferenseként dolgozott, majd 2010-ben fejlesztési ügyekért felelős alelnökké nevezték ki.

Emellett H. Kovács Judit a Dünamisz Alapítvány alapítója, a KEVE - Keresztény Vezetők és Üzletemberek Társaságának vezetőségi tagja, valamint a Családért Alapítvány Békés megyei elnöke.

Feliratkozás Hírlevélre

//2018.12.18.

A 2009-ben alapított egyesületünk jövőre ünnepli 10 éves működését. Az eseményre 2019. április 25-26-án két napos ünnepi konferenciával készülünk, amelynek részleteiről hamaros honlapunkon olvashatnak.

//2018.12.12.

A MOT Annemasse-ban és Genfben tartja március 20-21-én az éves közgyűlését és konferenciáját. További részletek hamarosan itt olvashatóak.

//2018.12.08.

Az EUSDR Szófiában tartott 7. éves fórumán az Európai Bizottság közös kutatóintézete elindított egy Story Map nevű történeti térképet. A térkép az EU által finanszírozott projekteket mutatja be, amelyek az idegenforgalomra, a kultúrára, a kerékpáros útvonalakra összpontosítanak. Az emberek virtuális sétát tehetnek a Duna mentén, miközben információkat gyűjthetnek változatos témákról. Az oldal bemutatja a régió szépségét és potenciálját, miközben a kulturális és természeti örökségről szolgáltat információkat. A térkép itt található.

//2018.12.04.

Bukarestben kerül megrendezésre a Régiók és Városok Európai Csúcstalálkozója, ahol országos, helyi és regionális vezetők találkoznak, hogy megvitassák az Európai Unió jövőjét, és azt, hogy hogyan lehetne hatékonyabban bevonni a polgárokat az európai projektbe a helyi és a regionális hatóságokon keresztül. További információkért kattintson ide.

//2018.12.01.

Hamarosan megnyílik a Duna-transznacionális program harmadik pályázati felhívása! Kezdjen már most dolgozni a projektjén, amihez részletes információkat itt, partnereket pedig itt talál.

Hírarchívum