CURRICULUM VITAE

H. Kovács Judit

H. Kovács Judit 1975-ben kezdte felsőfokú tanulmányait a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karának Marketing-piacszervezés szakán. 4 évvel később okleveles közgazdász minősítést szerzett, majd 1983-ban az egyetem posztgraduális szakközgazdász képzésének keretében Szervezés-tervezés-elemzés szakon folytatta tanulmányait. Már okleveles szakközgazdászként, 1999-ben újabb tanulmányokat kezdett a gödöllői Szent István Egyetem Térség- és vállalkozásfejlesztési szakmenedzser szakán. 2001-ben szaktanácsadó, valamint vidék- és vállalkozásfejlesztési menedzser oklevelet szerzett. 2009-ben közigazgatási felsőfokú szakvizsgát tett, majd egy évvel később a Budapesti Műszaki Egyetem Akadémiáján kvalifikált executive coach minősítést szerzett.

1991-től a Sulák Holding Kft. marketingigazgatójaként tevékenykedett, majd 1995 és 2003 között a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vezető tanácsadója és programmenedzsere volt. 2003 és 2008 között stratégiai és menedzsmenttanácsadóként és szervezetfejlesztőként dolgozott a Drén Hungária Kft.-nél, valamint a Zsinóros Ház Kft.-nél.

2007-től a Békés Megyei Önkormányzat stratégiai tanácsadó, fejlesztési szakreferenseként dolgozott, majd 2010-ben fejlesztési ügyekért felelős alelnökké nevezték ki.

Emellett H. Kovács Judit a Dünamisz Alapítvány alapítója, a KEVE - Keresztény Vezetők és Üzletemberek Társaságának vezetőségi tagja, valamint a Családért Alapítvány Békés megyei elnöke.

Feliratkozás Hírlevélre

//2018.06.19.

2018. június 18-án negyedik alkalommal szervezte meg a két ország nagykövetsége, Szentgotthárd Város Önkormányzata és a CESCI a magyar-szlovén együttműködéseket támogató rendezvényét, a Szentgotthárdi fórumot, melynek központi témája a periférikus, elnéptelenedő térségek gazdasági és társadalmi fejlesztésének eszközrendszere, az agráriumtól az alkonygazdaságon keresztül a turizmusig. A délutáni paneleket ezúttal a konkrét határtérség problémáinak, fejlesztési lehetőségeinek szenteltük. Részletek itt olvashatók.

//2018.06.07.

Május 30-31-e között került megrendezésre Tivatban a 10. Nemzetközi Ifjúsági Fórum és Konferencia. Az Európai Határrégiók Egyesülete (Association of European Border Regions - AEBR), a CESCI Balkans, a Goriziai Nemzetközi Szociológiai Intézet (The Institute of International Sociology of Gorizia - ISIG) és a budapesti székhelyű Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) által szervezett eseményről itt olvashat bővebben.

//2018.05.28.

A visegrádi országok közötti jogi harmonizációt segítő projekt keretében az együttműködő partnerek és az érintett országok minisztériumainak képviselői Koppenhágába és Malmőbe látogattak május 22-23-án. A látogatás célja az volt, hogy az Északi Tanács által 2014-ben létrehozott Szabad Mozgás Tanácsának munkáját, belső mechanizmusait megismerjék. Beszámolónkat itt olvashatja.

//2018.05.28.

Megjelent az olasz, német és szerb partnereinkkel közösen összeállított kérdőívünk, mely a dunai és adriai-jón-tengeri régiókban működő határ menti együttműködési struktúrák és jellemzőiknek feltérképezését célozza. A kérdőív kitöltésével egyben regisztrál a SECCo2 projektünk keretében készülő on-line platformra, melyen majd határ menti együttműködéssel kapcsolatos tudnivalókat, híreket olvashat, illetve rendezvényekről, pályázati és projekt lehetőségekről értesülhet. További információért és a magyar nyelvű kérdőívért kattintson ide.

//2018.05.28.

Május 16-án délelőtt Olivier T. Kramsch előadásával befejeződött a határon átnyúló kormányzásról szóló szemináriumsorozatunk. A Radboud Egyetem előadója a határtudomány elméleti problémafelvetéseit konkrét példákkal illusztrálta és nyújtott átfogó betekintést a határon átnyúló kormányzás kihívásaiba a jelenkor politikájának fényében.

Hírarchívum