CURRICULUM VITAE

H. Kovács Judit

H. Kovács Judit 1975-ben kezdte felsőfokú tanulmányait a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karának Marketing-piacszervezés szakán. 4 évvel később okleveles közgazdász minősítést szerzett, majd 1983-ban az egyetem posztgraduális szakközgazdász képzésének keretében Szervezés-tervezés-elemzés szakon folytatta tanulmányait. Már okleveles szakközgazdászként, 1999-ben újabb tanulmányokat kezdett a gödöllői Szent István Egyetem Térség- és vállalkozásfejlesztési szakmenedzser szakán. 2001-ben szaktanácsadó, valamint vidék- és vállalkozásfejlesztési menedzser oklevelet szerzett. 2009-ben közigazgatási felsőfokú szakvizsgát tett, majd egy évvel később a Budapesti Műszaki Egyetem Akadémiáján kvalifikált executive coach minősítést szerzett.

1991-től a Sulák Holding Kft. marketingigazgatójaként tevékenykedett, majd 1995 és 2003 között a Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vezető tanácsadója és programmenedzsere volt. 2003 és 2008 között stratégiai és menedzsmenttanácsadóként és szervezetfejlesztőként dolgozott a Drén Hungária Kft.-nél, valamint a Zsinóros Ház Kft.-nél.

2007-től a Békés Megyei Önkormányzat stratégiai tanácsadó, fejlesztési szakreferenseként dolgozott, majd 2010-ben fejlesztési ügyekért felelős alelnökké nevezték ki.

Emellett H. Kovács Judit a Dünamisz Alapítvány alapítója, a KEVE - Keresztény Vezetők és Üzletemberek Társaságának vezetőségi tagja, valamint a Családért Alapítvány Békés megyei elnöke.

Feliratkozás Hírlevélre

//2019.02.13.

Az ECMI (European Centre for Minority Issues) meghívására részt vettünk a „National Minorities in Regional Development” című flensburgi kutatóműhelyen. Ez úton is köszönjük a színes, nemzetközi tapasztalatcserére alkalmat adó, profin szervezett műhelymunkát!

//2019.02.13.

A Visegrádi Alap finanszírozásával megvalósuló projekt keretében megjelent a V4-es jogi akadálymentesítési mechanizmusra vonatkozó javaslatunk. Az angol nyelvű tanulmány ide kattintva olvasható.

//2019.02.13.

Január 31-én meghívott szakértőként vettünk részt a DG Regio és az AEBR által Brüsszelben a B-Solutions elnevezésű, határ menti jogi akadályokkal foglalkozó program szakmai megbeszélésén. Az első körben támogatást nyert 10 projekt gazdája mutatta be az általuk beazonosított akadályt, valamint az akadály megszüntetését célzó megoldási javaslatot. Dirk Peters a DG Regio részéről az ECBM (Európai Határon Átnyúló Mechanizmus) tervezetét mutatta be, a szakértőknek pedig az ECBM szempontjából kellett értékelniük a bemutatott projekteket.

//2019.02.13.

Megjelent a 'Cross-Border Review 2018', a CESCI ötödik évkönyve. A jelen kötet a határon átívelő együttműködések széles perspektíváját felölelő cikkekből tevődik össze és hatalmas földrajzi teret foglal magában, Európától egészen Kínáig. Letöltéshez kattintson ide.

//2018.12.18.

A 2009-ben alapított egyesületünk idén ünnepli 10 éves működését. Az eseményre 2019. április 25-26-án két napos ünnepi konferenciával készülünk, amelynek részleteiről hamaros honlapunkon olvashatnak.

Hírarchívum